wat kost anhydriet

wat kost anhydriet

KIJK HIER VOOR OFFERTE OP MAAT MET VLOERVERWARMING wat kost anhydriet

ANHYDRIETGIETVLOER PRIJS   (ex B.T.W)

wat kost anhydrietSterkte- klasse C 25wat kost anhydriet prijs is gebaseerd op één apart vertrek, niet hoger dan de eerste verdieping en max. 60 meter slang.Hoger en verder kan uiteraard ook, hier zijn extra kosten aan verbonden:

  • extra slang van 20 meter + € 60,00
  • per verdieping hoger + € 70,00
  • ander vertrek + € 30,00

1 m3 =20 m2 bij 5 cm dikte (lengte x breedte x hoogte in meters)

1 m³  = €     755,00

2 m³  = €     940,00

3 m³  = €  1.125,00

4 m³  = €  1.310,00

5 m³  = €  1.495,00

6 m³  = €  1.680,00

7 m³  = €  1.865,00

8 m³  = €  2.050,00

9 m³  = €  2.235,00

10 m³  = €  2.470,00

 

daarna + € 175,00 per 1 m³  tot ongeveer + /- 60 m³ per dag.

 

Wij gieten van het verste punt richting de losplaats en van hoog naar laag!

Wij leveren vloeren met verschillende druksterktes. De gewenste druksterkte wordt bereikt door de juiste mengverhouding van zand, cement en water, en door  de dikte van het beton aan te passen. Voorbeelden van druksterktes zijn D15 (woningbouw), D20 (scholen en kantoren) en D30, D40 (bedrijfsgebouwen en garages).

SCHUREN

We kunnen komen schuren na enkele weken als de vloer droog is, wij kunnen dan tevens een globale vochtmeting doen.

 

prijs van schuren:

– tot 100 m²  € 200,00

daarna + € 0,75 per m²

wat kost anhydriet
wat kost anhydriet

Anhydriet dekvloeren kunnen goed worden gecombineerd met parketvloeren en vloerverwarming. Anhydriet dekvloeren zijn beter en goedkoper dan een zandcement dekvloer. De deklaag van anhydriet, die is gemaakt van gips, water en zand,  is ideaal om leidingen voor water, vloerverwarming en elektra weg te werken. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke vloer een uitstekende ondergrond voor verdere afwerking met de gewenste vloerbedekking.

Belangrijke voordelen van  anhydriet vloeren zijn de mogelijkheid om grote oppervlakten zonder naden te maken, de grote buig-/treksterkte en de zeer geringe krimp. De werkwijze past binnen het milieubewust bouwen door zijn arbeidsvriendelijkheid en snelle verwerkingsmogelijkheid. Vanwege dat laatste aspect wordt de anhydriet vloer veel toegepast bij grote bedrijfsvloeren. De anhydriet vloer is minder geschikt voor ruimten met een hoge vochtbelasting of waar een zeer hoge slijtvastheid wordt vereist.

Gietdekvloeren hebben als grote voordeel dat ze snel beloopbaar zijn en een erg goede warmte overdracht hebben bij gebruik vloerverwarming

 

  • 1Om de onderkant van de vloer te isoleren heb je een kruipruimte nodig. Die bereik je via een luik. Vanuit de kruipruimte plaats je het isolatiemateriaal tegen de onderkant van de vloer.
  • 2Lees de handleiding van de leverancier (en op de verpakking) goed en neem contact op met de fabrikant of een bouwtechnisch adviseur als je vragen hebt over de uitvoering. Bij de bouwmarkt vind je gratis kluswijzers over isoleren.
  • 3Controleer van tevoren of de kruipruimte hoog genoeg is om in te werken: 35 centimeter is minimaal, vanaf 50 centimeter werkt het comfortabeler.
  • 4De kosten zitten hoofdzakelijk in de aanschaf van het materiaal; bepaal nauwkeurig hoeveel je nodig hebt, en ga na of je overtollig materiaal mag terugbrengen.
  • 5Kies voor isolatiemateriaal met een isolatiewaarde (Rd) van minstens 3,3. Heb je vloerverwarming, ga dan voor Rd 5. Een Rd lager dan 3,3 is  goedkoper maar onverstandig: je bereikt minder comfort en bespaart minder energie.
  • 6Zorg (voortaan) voor goede ventilatie in de kruipruimte.