Home » Anhydrietvloer schuren

Anhydrietvloer schuren

Waarom een anhydrietvloer schuren

Nadat een anhydrietvloer is gestort kan aan de bovenkant van de vloer een laag vocht ontstaan. Deze laag vocht kan met de kalk uit de specie reageren en calciumcarbonaat vormen. Door de anhydrietvloer te schuren kunnen wij het calciumcarbonaat verwijderen. Als u dit niet doet loopt u het risico dat een deel van de vloer los raakt.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw anhydrietvloer te open schuren? Dan bent u bij Woodstock vloeren aan het goede adres. Of het nu gaat om uw winkel, woning, kantoor of bedrijfspand kan Woodstock vloeren uw anhydrietvloer vakkundig, snel en stofvrij open schuren!

Het opschuren van de anhydrietvloer
egaline over de anhydrietvloeren storten
Egaliseren en vlakmaken van anhydrietvloer

Na het gieten van de anhydriet ontstaat op het oppervlak een soort olie laagje. In dit laagje kan de aanwezige vocht in de anhydriet, afkomstig uit de gips gebonden anhydriet niet om hoog niet uit de anhydrietvloer, . ook calciumcarbonaat zet zich af op het oppervlak als een dun laagje. Indien een hechting wil voor een vloerafwerking of er moet een vloer aangebracht worden zoals parket, tegels, tapijt of pvc is het noodzakelijk deze laag te verwijderen. Gebeurt dit niet dan zal na verloop van tijd de huidige gietvloer van egaline los raken. Om dit te voorkomen moet de vloer na het gieten (anhydriet is een gietvloer) 1 á 2 weken drogen en daarna moet de anhydriet gietvloer geschuurd worden. Dit doen wij met speciale diamantschuurschijven. Hiermee schuren wij hem open waardoor er een perfecte open dekvloer ontstaat om alle voorkomende vloer zonder risico op loskomen, te kunnen plaatsen. Het schuren doen wij natuurlijk stofvrij!

anhydrietvloer schuren

anhydrietvloer schuren

 

advies voor het schuren van anhydrietvloer

 

Weet u of iemand die naar werk zoekt? Of zoekt u zelf naar werk? Kijk dan op ondersteuning voor zzpers